Opakowania vacum, czyli technologia na służbie dłuższej świeżości
Opakowania vacum dają 5 razy więcej czasu żywności! Technologia pakowania próżniowego pozwala wydłużyć przydatność do spożycia produktów. Poprzez usunięcie powietrza z opakowania, a następnie szczelne jego zamknięcie, artykuły spożywcze zyskują doskonałą ochronę. Skuteczność opakowania vacum jest niesamowita. Produkty pakowane próżniowo, mimo upływu czasu, nadal są smaczne, wartościowe, nie tracą koloru,
Czytaj więcejOpakowania ekologiczne do żywności
Dlaczego warto stawiać na opakowania ekologiczne? Wybór opakowań biodegradowalnych przez firmy jest podyktowany nie tylko troską o środowisko, ale również w celu zaspokojenia potrzeb świadomych konsumentów. Wiele korzyści płynie z ekologicznych rozwiązań wykorzystania opakowań ekologicznych do żywności. Czym wyróżniają się opakowania ekologiczne do żywności? Nowoczesne technologie umożliwiają produkcję opakowań z
Czytaj więcej