Worki do pasteryzacji i sterylizacji
Nowoczesne opakowania do pasteryzacji i sterylizacji żywności Wychodząc na przeciw Państwa oczekiwaniom, naszą ofertę wzbogacamy o nowoczesne opakowania foliowe do pasteryzacji i sterylizacji żywności. Jest to nowość w dziedzinie opakowań wykorzystywanych do produkcji żywności. Metody sterylizacji i pasteryzacji pozwalają na wykonanie wstępnej obróbki termicznej mięsa, warzyw czy grzybów, jednocześnie ułatwiając
Czytaj więcejModa na potrawy sous vide
Sous vide Sous vide (fr. „w próżni”) to nowoczesna metoda gotowania, zdobywająca uznanie wśród pasjonatów kulinarnych. Technika pochodząca z Francji z lat 70 – tych. Wtedy pewien kucharz, Georges Pralus poznał idealny smak gotowanych gęsich wątróbek zapakowanych próżniowo. Sous vide – na czym polega? Gotowanie próżniowe to sposób na zachowanie
Czytaj więcej